آغاز تدوین اطلس غذایی استان اصفهان

مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان عنوان کرد:
آغاز تدوین اطلس غذایی استان اصفهان
صبح امروز نشست مشترک پژوهشگران اطلس غذایی استان اصفهان با حضور مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان در محل تالار خانه تاریخی میراث اصفهان برگزار شد.
به‌گزارش روابط‌عمومی اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان، فریدون اله‌یاری امروز 16 مهرماه در این نشست با اعلام این مطلب گفت: «در فرهنگ غنی مردم ایران زمین، نکات ارزشمندی وجود دارد که پرداختن به آنها می‌تواند نقش مهمی در توسعه صنعت گردشگری ایفا کند.»
او افزود: «با توجه به این‌که در ایران و استان اصفهان اقوام مختلفی با خرده فرهنگ‌های متنوع زندگی می‌کنند، به تبع دارای غذاهای سنتی گوناگونی هستند که خود نقش مهمی در توسعه فرهنگی جوامع محلی در طول تاریخی ایفا کرده است.»
اله‌یاری با اشاره به این‌که پرداختن به غذاهای سنتی امروز در جهان به یک رویه معمول تبدیل شده است، تاکید کرد: «امروزه در بسیاری از کشورها از جمله ایران، احیا و استاندارد سازی مهارت پخت غذاهای سنتی از یک‌سو به‌دلیل ارزش این غذاها و از سوی دیگر در راستای حفظ فرهنگ‌ها و آیین‌های سنتی جوامع، جدی گرفته شده، لذا با توجه به این‌که بخش غذا و نوشابه یکی از لذت بخش‌ترین بخش‌های سفر و صنعت گردشگری به شمار می‌رود، می‌بایست از این فرصت که نیاکان در اختیار ما قرار داده‌اند در راستای توسعه گردشگری به ویژه در ایام پسا کرونا استفاده کنیم.»
مدیر کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان اصفهان تصریح کرد: «با توافق‌های به‌عمل آمده، شرکت آموزشی و تحقیقاتی کافل و دفتر مطالعات و پژوهش اداره کل با استفاده از پژوهشگران استان در حوزه‌های تاریخ، بهداشت و درمان، ادبیات و هنر و علوم اجتماعی در قالب یک تیم تحقیقاتی فعالیت خود را در خصوص تدوین اطلس غذایی استان اصفهان در 24 شهرستان استان آغاز کردند.»
او گفت: «غذا در سیر تطور تاریخ، فرهنگ و تمدن این سرزمین ارتباط مستقیمی با فرهنگ، اقلیم و اعتقادهای مردم هر سرزمین دارد، لذا با تدوین این اطلس به دنبال احیاء، تجاری سازی غذاهای سنتی از منظر صنعت گردشگری هستیم، لذا در این اطلس، معرفی انواع غذاها، آداب طبخ، آداب سفره آرایی، آداب خوردن غذاها، غذاهای طبقات مختلف اجتماعی استان در طول تاریخ بررسی و معرفی می‌شود.»


دسته بندی : گردشگری

نویسنده : اداره روابط عمومی، امور فرهنگی و امور اجتماعی
تاریخ و زمان درج : 1399/07/16 10:52

تایید توسط : اداره روابط عمومی، امور فرهنگی و امور اجتماعی
تاریخ و زمان تایید: 1399/07/16 10:52